Τo King George Hall στην κεντρική πλατεία …

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων «King George Hall», βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό στολίδι στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βασ. Γεωργίου Α’. από την οποία πήρε και το εμβληματικό του όνομα.

Ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του ως χώρος φιλοξενίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων  πολιτιστικού, επαγγελματικού ή κοινωνικού χαρακτήρα. Πρόκειται για έναν άριστα εξοπλισμένο χώρο με πολλαπλές δυνατότητες χρήσης, που επιτρέπουν την προσαρμογή του στις ανάγκες κάθε ξεχωριστής εκδήλωσης. Το κομβικό του σημείο αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή στο κέντρο της πόλης.

Η φινέτσα του νεοκλασσικού κτιρίου σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική της διακόσμησης του χώρου, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εκδηλώσεις κύρους όπως δεξιώσεις, συνέδρια, ομιλίες, συνεντεύξεις τύπου, επίσημα δείπνα, επιδείξεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις και όχι μόνο. Είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων καλλιτεχνικά θεάματα και live μουσικές βραδιές.

Η περιμετρική θέα των αιθουσών από τα μεγαλοπρεπή παράθυρα προς στην κεντρική πλατεία της πόλης είναι εξαιρετική χάρη στη μοναδική οπτική γωνία που προσφέρει ο συνδυασμός τοποθεσίας και ύψους. Γάμοι, βαφτίσεις, δεξιώσεις και εκδηλώσεις ειδικών περιστάσεων έχουν πλέον έναν ιδανικό αλλά και μοναδικό στο είδος του χώρο όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το «King George Hall» διαθέτει δύο ευέλικτες αίθουσες 200 τ.μ.  στον όροφο του νεοκλασσικού, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με τρόπο που μπορούν να στεγάσουν παράλληλες δράσεις αλλά και να λειτουργήσουν ως μια μεγάλη και ενιαία αίθουσα.

Παράλληλα λειτουργεί κουζίνα με εξαιρετικές δυνατότητες καθώς και μπαρ. Ανάλογα τις ανάγκες της κάθε εκδήλωση παρέχονται πολλαπλές συμπληρωματικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές.

Το έμπειρο προσωπικό, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι εξαιρετικές συνθήκες της αίθουσας, συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε στο μέγιστο βαθμό.